Bergstadcupen - Nyheter

Bergstadcupen 2021

Etter flere vurderinger har Bergstadcupkomitéen for 2021 besluttet at årets cup ikke kommer til å arrangeres som normalt grunnet restriksjoner i forbindelse med koronautbruddet. Vi ønsker så gjerne å arrangere en turnering for flest mulig, men fordi situasjonen rundt smittevern stadig endrer seg er det per i dag utfordrende å sette grenser for hvor bredt vi kan invitere. Vi ser derfor nå for oss at det i år blir en cup uten overnatting for lag i fjellregionen, og forhåpentligvis kan vi invitere bredere når vi nærmere oss vår/sommer og skoleslutt.

 

Logo.jpeg

Slik blir Bergstadcupen 2021

Ny frist for bestilling av tjenester: 22. mai

Med en drøy måned igjen til Bergstadcupen 2019 er fristen for påmelding av lag og bestilling av tjenester snart ute. Per nå har vi hele 131 lag påmeldt til årets cup, men svært få har bestilt A-kort til nå. Vi har derfor bestemt oss for å utsette fristen for bestilling av A-kort og andre tjenester med en uke. Ny frist for bestilling av tjenester i Profixio er altså onsdag 22. mai. NB: Dette gjelder ikke camping. Frist for bestilling av campingplass er den 7. juni.

Vi får også mye av de samme spørsmålene rundt cupen. Vi har derfor laget en side for ofte stilte spørsmål, samt at mye informasjon ligger i invitasjonen og på nettsidene.


Vi gleder oss!

 Våre hovedsamarbeidspartnere

Rørosbanken logo  Renroros.jpgSport1roros.JPG    

 

 

Våre Cupsamarbeidspartnere:

     

Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.